Call Us

 Email Us

TENTANG Norika

Membina perhubungan jangka panjang dengan menyampaikan produk-produk berkualiti secara konsisten

Visi : Norika, nama kebolehpercayaan dalam aksesori kuality dalam industri paip.Norika Pofile

Dibina untuk

KHUALITI

&KECEMERLANGAN

untuk seumur hidup

Jenama untuk bahan bermutu pada kos yang berpatutan menunjukkan keunggulan jenama, sebagai pembekal terkemuka untuk perkakasan sanitasi berkualiti, perkakasan paip, aksesori bilik mandi dan bahagian-bahagian sistem paip air. Sejak pemintasan kami dalam tahun 2003, kami telah membina reputasi sebagai pembekal bahan bermutu yang berkesan dari segi kos. Paling terutama kami mempunyai prinsip-prinsip teras yang kami pegang iaitu Kualiti, Kos, Penghantaran dan Kecemerlangan Perkhidmatan, satu nilai 'QCDS'.

Produk-produk Norika dipasarkan oleh Liang Chew Hardware Pte Ltd yang terletak di Kitchener Road, Singapura, dengan operasi-operasi pengeluaran gabungan merekadi beberapa bahagian di Britain dan China.

Dalam usaha kami untuk mencapai kecekapan maksima, pejabat penjualan kami telah dianugerahkan ISO9001:2000 untuk pensijilan sistem pengurusan kualiti.

Norika ialah pembekal pilihan untuk para pelanggan dan pengguna dalam industri ini. Kami percaya dalam membina hubungan jangka masa panjang dengan sentiasa memberikan produk-produk berkualiti secara konsisten dengan kos yang berkesan, dan dengan memahami secara terperinci keperluan dan kehendak para pelanggan dan pengguna kami. Ini membenarkan kami untuk memberikan mereka idea-idea yang berkesan dan dapat menambai nilai kepada perolehan mereka.

Dengan semangat kami untuk kecemerlangan, anda dapat pastikan bahawa Norika akan terus memberi kuasa kepada perniagaan anda.

Norika Assurance

Kepakaran kami. Pengetahuan mendalam kami.

QCDS ialah satu prinsip teras, nilai-nilai yang diamal dan dilaksanakan oleh Norika setiap hari.
Quality

Kualiti

Semua produk kami direka untuk penggunaan praktikal dan dibuat dengan piawaian kualiti yang ketat.

Cost

Kos

Kami mengekalkan kos kami untuk memastikan kemampuan. Ini tercapai disebabkan oleh hubungan rapat kami dengan operasi-operasi pengeluaran gabungan kami.

Delivery

Penghantaran

Kami mengenal pasti nilai kritikal masa dan kami akan menghantar dalam tempoh masa yang dipersetujui dengan para pelanggan kami.

Service

Perkhidmatan

Kami percaya bahawa komitmen kami kepada para pelanggan bukan dipenuhi hanya dengan menghantarkan produk-produk kami kepada pelanggan. Kami juga boleh didapati untuk membantu dan meyakinkan para pelanggan dalam penggunaan produk-produk kami. Norika mengekalkan satu dasar untuk memberikan respons kepada pelanggan dalam masa 24 jam mengenai kebimbangan mereka.

Produk
Pejabat Utama

133 Kitchener Road,
Singapore 208517

Tel: (65) 6296 0224
Fax: (65) 6296 7195 (Local)
Fax: (65) 6392 1280 (International)