Call Us

 Email Us

Penyelesaian kami

Dilengkapi dengan etos kerja yang kuat dan pasukan penyedia perkhidmatan kami di Norika bekerja seiring dengan anda untuk mencapai keberkesanan kos dan penyelesaian keputusan terbaik.

Norika Solution

Perundingan Produk dan Projek


Kami menyediakan produk dan perundingan projek untuk lebih memahami keperluan anda. Ini termasuk pengiraan projek dan perundingan teknikal untuk mewujudkan integrasi perkakasan saniter tepat pada masanya dan lancar yang mematuhi piawaian kualiti industri.

Kami menawarkan penyesuaian produk perkakas sanitasi air untuk mencapai keperluan khusus dan mematuhi keperluan industri untuk sistem air. Dilengkapi dengan kapasiti untuk menampung projek PPVC di kemudahan penuangan luar negara, kami mempunyai keupayaan untuk menyokong kerja-kerja awam dan pembangunan bangunan di Singapura dan di rantau ini.

Untuk memudahkan projek pelanggan kami, kami juga menyediakan Bill of Quantities dan Jadual Kadar dalam air dan kebersihan dalam industri bangunan dan pembinaan.

Norika Solution

Sokongan di tapak


Untuk penyelesaian keseluruhan perkakasan air, jurutera dan juruteknik kami bekerjasama dengan syarikat rakan kongsi yang boleh dipercayai untuk pemasangan dan pemasangan di tapak. Apabila pelaksanaan sistem, pelanggan dapat yakin tentang kebolehpercayaan dalam sokongan perkakasan yang berterusan untuk jaminan dan penyelenggaraan produk.

Norika Solution
Norika Solution

Pengurusan Logistik Produk


Untuk menyokong produktiviti projek dan kecekapan kos, perkhidmatan kami meliputi pengurusan logistik produk, dari penyimpanan gudang, penghantaran tempatan, pembungkusan, ke penghantaran luar negara. Dengan armada penghantaran dan infrastruktur pergudangan yang luas, kami dapat memastikan pengedaran bekalan air dan perkakas kebersihan yang tepat pada masanya dan tepat untuk projek anda.

Produk
Pejabat Utama

133 Kitchener Road,
Singapore 208517

Tel: (65) 6296 0224
Fax: (65) 6296 7195 (Local)
Fax: (65) 6392 1280 (International)